2012-11-06

My Halloween Cosplay + Birthday gifts~

Hallo Cutiepies!~

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, känns lite skönt att slippa tänka på bloggen ibland. Så jag har bestämt mig för att uppdatera (endast) då det har hänt lite mer saker för att jag antar att mina vanliga vardagsinlägg inte är så intressanta för att min vardag ser likadan ut nästan varje dag mitt i veckan just nu.
Hade tänkt blogga och uppdatera lite om helgen nu. I fredags fyllde jag år som de flesta av er redan vet. Jag var på fest hemma hos min syster i fredags, fick ha festen där för att min lägenhet är inte så stor och grannarna hade inte tyckt om att vi spelar hög musik hemma hos mig. Jag har världens sämsta grannar (menar inte Sten för att han är snäll!). Jag var hemma hos Zandra runt fyra i fredags, vi städade lite innan alla andra kom. Jag gick på festen i min Halloween Cosplay. Lei-Fang från Dead or Alive (DOA). Jag blev ganska nöjd med den men jag kände mig inte så bekväm i färgen på linserna för att jag är inte så van vid att se mig själv i det. ^__^Lei-Fang~


Min födelsedag och festen var helt okej, vi hade roligt på festen och jag var nöjd. Blev ingen utgång för att vi som valde att vara kvar på festen hade tillräckligt kul och det kom några på slutet då vi först hade tänkt gå ut (dröjde kvar på festen för deras skull med). Jag var hemma runt halv fyra på natten/morgonen igen. Blev direkt av med sminket och sedan direkt i säng när jag kom hem för att jag var så himla trött.

Några av mina presenter;

Jag kommer till att få fler (tror jag) för jag har inte hunnit träffa alla ännu. ^__^
Chu~

Follow Nanaki Kaw

2 kommentarer:

  1. That's a really nice look for Halloween!
    Looks just like the game! :)

    www.colorfulexistence.com

    SvaraRadera

Kommentarer med en ond karaktär kommer inte till att godkännas.
Är du här för just det? - Gå någon annanstans tack!
Denna bloggen är en plats för trevliga, och jag vill bara ha ett trevligt/roligt innehåll!

Tack på förhand!~ ♥