2012-10-28

2012年10月28日 - My weekend~

God kväll Cuties!~

Jag kom precis hem och har varit ute och gått en kvällspromenad, skönt att röra på sig och rensa tankarna lite även om det inte behövs, man kan inte få för mycket utav motion. ^_^
Har inte uppdaterat så mycket i helgen för att jag har inte varit hemma så mycket. Sov borta i fredags (jag nämnde tidigare att jag skulle iväg i fredags) hade en trevlig och mysig fredagskväll.
I går var jag på fest hemma hos Linn, hon bjöd mig och Zandra på god middag några timmar innan alla kom och festen började. Maten vad himla god och det bestod av en hel del vitlök, yummy!~
Vi blev elva personer på festen tror jag och vi hade himla kul! Körde olika drinkspel och dansade senare in på natten, blev ingen utgång för att det kändes bra att bara vara kvar på Linn's hemmafest denna gången, hemmafester är alltid roligast, lokalfester också såklart.

:P

Idag sov jag ganska länge för att jag kom hem sent igår ifrån festen, sen är det helt okej att sova länge på söndagar. Inatt 03:00 ställdes klockan tillbaka en timme (för er som har missat så ställ om klockan ^_-) så man har fått en hel timme till godo nu. Det har inte hänt något speciellt idag, har bara varit hemma och tagit det lugnt med spel, snacks och Ageha fram tills jag bestämde mig för att gå ut en liten kvällsrunda som jag nästan precis kom hem ifrån. Det är riktigt kallt ute nu och man behöver klä sig varmt så att man inte fryser. Vinterkappan som jag skulle beställa häromdagen var tyvärr slutsåld! Waaaah!~ -,-' Får väl kika vidare efter en annan eller se om det kommer in fler utav den kappan som jag vill ha.
Nu ska jag fortsätta min söndagskväll med lite spel, några avsnitt av PLL och sen göra mig i ordning så att jag är klar för läggdags senare när det är dags att sova. En ny vecka och Syverkstaden som gäller i morgon igen! Chu~
Follow Nanaki Kaw

8 kommentarer:

 1. Åh va skoj med fia med hutt ^^ Och dooleys som är så gott!! Ett av dom finaste minnena jag har involverar dooleys rätt mycket ^^ Haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jätte skoj med "fia med hutt" ^__^ Ja, dooley,s är himla gott~ Haha, jaså vadå för minnen? ^__-

   Radera
 2. Kan du inte lägga upp bilder som inte är redigerade eller tagna i någon konstig vinkel så folk kan få se ditt rätta jag istället?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1. Jag redigerar inte mina bilder 2. Jag tar i alla vinklar, både från sidan och framifrån som på denna bilden :) Och anonym, kom ihåg att du inte är anonym, jag har ditt IP :)
   Svara

   Radera
  2. 1. Jag har sett dig i verkligheten och du ser inte ut som du gör på dina bilder. Och jag är inte den enda som säger så.. 2. Vad kul att du har min falska ip, lycka till med att kunna spåra den ;D

   Radera
  3. 1. Jag skiter fullständigt ifall du har sett mig i verkligheten. Och vad alla andra tycker skiter jag fullständigt i, de kan tala för sig själva. 2. Så himla cool du är, du kan ha ett fake IP, nej! Ingen är anonym på nätet! Du måste vara himla besatt av mig och tycka att jag är himla söt som stalkar min blogg hela tiden. Den att du inte vågar stå för den du är är lite sorligt, jag vet redan vem du är så du behöver inte vara orolig att jag inte kan spåra ditt IP. :)

   Radera
 3. Hej! Måste bara fråga vart du köper dom japanska modetidningarna?
  Har letat massor men hittar inte :c
  Du kanske skulle kunna säga? :D Den du har på bild verkar intressant dock. ^^

  SvaraRadera
 4. Hey undrar precis samma som Tette ^w^ Vart får du tag på alla jp modetidningar för också jag har letat.

  SvaraRadera

Kommentarer med en ond karaktär kommer inte till att godkännas.
Är du här för just det? - Gå någon annanstans tack!
Denna bloggen är en plats för trevliga, och jag vill bara ha ett trevligt/roligt innehåll!

Tack på förhand!~ ♥